MUSCOSA PROTECT & REPAIR

Boschhoven Mucosa Protect & Repair pellets is een aanvullend diervoeder dat de maagwand van uw paard beschermt en maagzuur vermindert. Het bevat het unieke ingrediënt Fermaid® Ease 187.

Equine Gastric Ulcer Syndrome (EGUS) is erosie van het maagslijmvlies, veroorzaakt door constante blootstelling aan maagzuur en omvat een breed spectrum van ernst, van ontsteking van het epitheel (maagwand) tot perforatie en bloeding. Diagnostische classificatie omvat een puntensysteem van 0 tot 4, waarbij 2 en hoger als klinisch significant worden beschouwd.

Fermaid® Ease is een natuurlijk supplement om de gezondheid van de maag te behouden bij paarden die risico lopen op maagzweren. Het wordt met succes gebruikt bij paarden die last hebben van maagzweren. De ontwikkeling van zweren treedt op wanneer de slijmvlies beschermende mechanismen (slijm- en bicarbonaatafscheiding, verhoogde bloedstroom en cel vernieuwing) worden overweldigd door de agressieve werking van maagzuur en andere eiwit verterende enzymen.

Fermaid® Ease behoudt de integriteit van het spijsverteringskanaal: regelt de maagzuurproductie en ondersteunt de celregeneratie.Het draagt bij aan het welzijn van uw paard door de klinische symptomen van stress te verminderen. Fermaid® Ease versterkt ook de gezondheid van uw paard door de gevolgen van stress te beperken.

Verpakking: 2,4 kg, 4,8 kg of 7,2 kg (maatbeker = 20g)

Gebruiksaanwijzing      

Volwassenen: 2 maatbekers, 2 maal per dag (met de gewoonlijke voeding vermengen), gedurende ten minste 4 weken

Veulens: 1 maatbeker, 1 maal per dag (met de gewoonlijke voeding vermengen), gedurende ten minste 4 weken