HEMOBOOSTER

De Paardenartsen HemoBooster wordt ingezet bij paarden met bloedarmoede. Het werkt als opkikker bij lusteloze paarden en paarden die moeten herstellen. Maar het wordt ook ingezet ter ondersteuning van paarden die zwaar moeten presteren. Naast ijzer bevat het ook vele andere vitaminen, mineralen en sporenelementen die noodzakelijk zijn voor het aanmaken van rode bloedcellen. Het ondersteunt de capaciteit om zuurstof vast te houden op het niveau van de spieren, de organen en de weefsels. Het verbetert het energieniveau tijdens het werk. De Paardenartsen HemoBooster is een zeer smakelijk supplement dat is geformuleerd om te helpen bij het bereiken en onderhouden van gezonde bloedwaarden.

De Paardenartsen HemoBooster ondersteunt bij:

-Het voorkomen van bloedarmoede

-Zuurstofaanvoer in het bloed

-Goede spijsvertering

-Energie toename

De Paardenartsen HemoBooster kan routinematig worden verstrekt voorafgaand aan races of wedstrijden om maximale niveaus van essentiële voedingsstoffen te bereiken die paarden en pony’s nodig hebben om optimaal te presteren.

Het ijzer in dit supplement is goed opneembaar, in tegenstelling tot veel van het ijzer in andere voedingsmiddelen. De verschillende B vitaminen spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van bloedarmoede en het bevorderen van een goede spijsvertering. Deze vitaminen worden niet in aanzienlijke hoeveelheden opgeslagen en daarom is regelmatige aanvulling essentieel. 

Verkrijgbaar in 1, 2,5 en 5 liter.

Gebruiksaanwijzing: 

Paarden in training: dagelijks 60ml 

Veulens en jaarlingen: dagelijks 30ml

Paard herstellende van bloedarmoede: dagelijks 60 ml