GI TRACK SUPPORT

De Paardenartsen GI Track Support ondersteund het gehele gevoelige spijsverteringskanaal (maag, dunne-, blinde en dikke-darm). Het houdt het complexe spijsverteringsstelsel van uw paard op top niveau !

Maag – detoxificatie (ontgifting/ontslakking): 

GI Track Support werkt al vanaf het begin in de maag door de combinatie van montmorilloniet die mycotoxines (gif door schimmels) binden en neutraliseren om daarmee een schadeloze doortocht te verschaffen door het lichaam. Door L-glutamine toe te voegen wordt de gevoelige maagbekleding (met het maagslijmvlies), waarin de maagzweren kunnen ontstaan, gevoed en hersteld.

Dunne darm – vermeerdering van het opnamevermogen:

Als voedsel de dunne darm bereikt, versterkt Amaferm® en de Aspergillus Oryzae het afbreken van de voedingsstoffen. Glutamine zorgt ervoor dat belangrijke darmvlokken in aantal groeien en zo hun opnamemogelijkheid verhogen en meer voedingsstoffen in de bloedsomloop brengen.

Blinde en dikke darm – verbetering:

Onze combinatie ontsloten gist en Saccharomyces Cerevisiae, verschaffen een sterke procesondersteuning door het vezelrijke voedsel maximaal af te breken, de PH-factor te stabiliseren waardoor het risico op koliek afneemt en het functioneren van het immuunsysteem duidelijk verbetert. De Paardenartsen GI Track Support kan gegeven worden bij seizoen en foerage wisselingen (van hooi naar gras en andersom)

Verpakking: 2,0 kg en 4,5 kg. 

Gebruiksaanwijzing      Paard: 500-550kg 60 gram per dag

Maatschep 50ml (bijgesloten) bevat 30 gram.

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen. De gespecificeerde minimale houdbaarheid heeft betrekking op de juiste opslag van het product.