HEPAR PROTECT

De Paardenartsen Hepar Protect draagt bij aan een gezonde lever. Het houdt uw paard aan het eten in stress situaties als transport, zware inspanning, plotselinge verandering van een voedingsschema of overplaatsing van stalling. De Paardenartsen Hepar Protect wekt de eetlust op en bevordert de vertering. 

Vitamine E en C geven een goede bescherming tegen oxidatieve verstoringen, het ondersteund de lever door de Mariadistel (Silymarin) en het Artischoke extract. Het L-Carnitine en Lecithine draagt bij voor een optimale vetstofwisseling. Mariadistel bevat silymarine, een stof die helpt met het reinigen van de lever, het is in staat toxische stoffen te neutraliseren. Het stimuleert ook de aanmaak van RNA en kan daarmee de lever regenereren. De specifieke werkstoffen van artisjok, een extract van Cynara scolymus werkt niet alleen als krachtige antioxidant, maar beschermt eveneens de lever, verbetert de galafscheiding en vermindert leverbeschadiging, ze houden de darmen gezond.

Door competitiestress of andere redenen verstoorde vertering of eetlust. Bevordert de spijsvertering bij paarden die snel last van de darmen hebben. Voor paarden die hun voerbak moeilijk leegeten, of hun vitaminen supplementen niet opeten.

Verpakking: 500 ml en 1 liter flacon met doseerpomp

Gebruiksaanwijzing: 20 ml per dag over het voer.