OVER ONS

De erkende paardenartsen van Boschhoven Kliniek voor Dieren in Leende hebben uitgebreide ervaring en kennis in huis op het gebied van paardengeneeskunde. Hierbij kunt u denken aan professionele behandeling van wonden, kreupelheden of koliek, maar ook aan preventieve zorg zoals vaccinaties en gezondheidsbegeleiding. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor castratiekeuringen (klinisch en röntgenologisch) en voortplantingsbegeleiding. Zowel voor röntgenfoto’s, als voor echografie zijn wij mobiel en kunnen we aan huis komen. 

PAARDENDIERENARTS SPOED

Heeft u met spoed een paardendierenarts nodig? Bel ons op spoednummer 040-7200819, dit telefoonnummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt er bij ons altijd van op aan dat u – ook buiten kantooruren – een dierenarts treft die gespecialiseerd is in paarden!

ONS SPOEDTEAM

Wij staan 24/7 klaar voor paarden die met spoed zorg nodig hebben. Een klein team van ervaren paardendierenartsen helpt u bij uw noodsituatie. Hierdoor heeft u grote kans op een vertrouwd gezicht op dit soort stressvolle momenten. Onze professionele spoeddierenartsen werken bij Boschhoven Kliniek voor Dieren en bij Dierenkliniek de Kempen. We werken nauw met elkaar samen en hebben korte lijntjes met elkaar. Zo overleggen we regelmatig over patiënten en eventuele overdracht van de zorg buiten kantooruren.  

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR